ANA SAYFA > İZMİR > Fashion Week'te görkemli açılış

Fashion Week'te görkemli açılış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fashion Week'te görkemli açılış

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Ege İhracatçı Birlikleri ve Rönesans Ajans işbirliğiyle düzenlenen İzmir Fashion Week, İzmir Arena’da gerçekleştirilen üç muhteşem defileyle başladı. Ünlü sanatçı Seren Serengil’in de izleyici olarak bulunduğu organizasyonun ilk gününe ünlü moda bloggerları ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da katıldı.

Çok sayıda davetlinin yer aldığı gecenin açılış konuşmasını yapan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir Fashion Week’e katılan tüm firma ve modacılara teşekkürlerini sundu. Tasarımcıların üç gün boyunca gerçekleştirilecek defilelerde Rönesans Ajans’ın modelleriyle kreasyonlarını İzmirlilere tanıtma fırsatı bulacağını belirten Özden, “Bu organizasyonu Ege İhracatçı Birlikleri ile Rönesans Ajans işbirliğinde düzenledik. İzmir Fashion Week’in ‘modanın kalbi olacak’ iddiası bulunan İzmir’e büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Modada dünya markası olma yolunda ilerleyen İzmir için bir taş daha koyduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Birbirinden iddialı markaların 3 gün boyunca 9 defile ile İzmirli moda severlere görsel şölen yaşatacaklarını belirten Rönesans Ajans’ın sahibi Akif Örük ise İzmir’in moda sektöründe yol alabilmesi için ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Organizasyon boyunca defilelerin yanı sıra, moda sektöründen uzmanların katılacağı söyleşiler, seminerler, canlı performanslar, konserler ve workshop çalışmaları yapılacak. İzmir Fashion Week kapsamında Loft, Nazlı Terzioğlu, Günce Küçük, Spazio, Murat Acar, Yiğit Eryendi, Olgunlaşma Enstitüsü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi GSF Tasarım bölümü birer defile gerçekleştirecek.

Saç tasarımlarının İzmir Artistik Kuaförler Kulübü tarafından yapılacağı Arkas Otomotiv’in de sponsorlar arasında yer aldığı organizasyonda, Dora Magazin, Klass Magazin, Haber Türk, Milliyet ve Posta basın desteği verecekler. Organizasyonu ayrıca Moda Hazır Giyim Federasyonu ile Ayca Reklam Organizasyon da destekliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in kadın siyasetçileri bu kitapta toplandı
Sonraki Haber AK Partili Doğan'dan zam tepkisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?