ANA SAYFA > EKONOMİ > Ette tavan fiyat uygulamasına geçiliyor

Ette tavan fiyat uygulamasına geçiliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ette tavan fiyat uygulamasına geçiliyor

Kırmızı et fiyatlarında tavan fiyat uygulaması başlıyor. Bakan Çelik, "Kıymanın kilogram tavan fiyatı 32 TL, kuşbaşı etin kilogram tavan fiyatı ise 34 TL olacak" dedi.

Kırmızı et sektör temsilcileriyle bakanlıkta bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik et üreticilerini spekülatörlere karşı korumak için bir dizi karar aldıklarını söyledi.

Bakan Çelik; Kırmızı Et Üretim Birliği İl Başkanları ile yapılan toplantıda aldıkları karar gereği karkas et yağsız fiyatı tavan olarak 23,3 TL ve yağlı fiyatı ise 21,8 TL olarak düzenlendiğini belirtti.

Kuşbaşı 34 kıyma 32 TL olacak

Kırmızı Et Üretim Birliği İl Başkanları ile yapılan toplantıda, Kıyma fiyatı 32 TL ve kuşbaşı fiyatı 34 TL olmasıyla ilgili fikir birliğine varıldı.

Et ithalatı meselelerini değerlendirmesinin gerçekleştirilen toplantıya, Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacı İnce, Kırmızı Et Üreticileri Derneği Başkanı Bülent Tunç, Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 82 yaşındaki ''Nevzat Baba'' 30 yıldır aynı sokakta
Sonraki Haber Ufuk Sarıca: Kupada final uzak değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?