ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Kupada final uzak değil

Ufuk Sarıca: Kupada final uzak değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Kupada final uzak değil

Eurocup Son32 turu K Grubu son maçında İtalyan ekibi Grissin Bon'u 109-66 yenerek, son 16 turuna yükselen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, "Sağlıklı olduğumuz sürece herkesi yenebiliriz. Kupada final uzak değil" dedi.

Sarıca, taraftarlarına zevkli bir maç izlettirdiklerini dile getirerek, "Sahadaki basketbol çok zevkliydi. Eksiklikler vardı ama önemli olan sahada 5'e 5 olan kısımda istediğimiz oyunu ortaya koymamızdı" diye konuştu.

Son 16 turunda Galatasaray Odeabank eşleşmesiyle ilgili ise Sarıca şunları söyledi: "Arka arkaya kazanmaya devam ediyoruz. Sağlıklı olduğumuz sürece herkesi yenebiliriz. Kupada final uzak değil. Bundan bir ay önce eleştiriler yapılıyordu. Ben geçen sene şampiyonluktan bahsederken, kimse bahsetmiyordu. Son 3 senede yaptığımız gibi her şeye adayız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ette tavan fiyat uygulamasına geçiliyor
Sonraki Haber Bu kadarına da pes! Çocuk parkını yaktılar!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?