ANA SAYFA > GÜNDEM > 82 yaşındaki ''Nevzat Baba'' 30 yıldır aynı sokakta

82 yaşındaki ''Nevzat Baba'' 30 yıldır aynı sokakta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
82 yaşındaki ''Nevzat Baba'' 30 yıldır aynı sokakta

Karşıyakalıların “Nevzat Baba” diye seslendikleri 82 yaşındaki Nevzat Paksoy 1690 Sokak’ta 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapıyor.

Karşıyaka’nın en hareketli sokaklarından biri olan 1690 Sokak’ta 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan “Nevzat Baba”, sokaktaki esnaf ve sokaktan geçenler tarafından çok seviliyor.

Evde oturup bekleyeceğime, temiz ayakkabılarla insanlar dolaşsın diye ayakkabı boyacılığını sürdürdüğünü belirten “Nevzat Baba” çalışmaktan zevk aldığını söyledi.

1690 Sokak’ta bulunan Gürmar Süper Market Şube Müdürü Erman Bulut, ayakkabılarını “Nevzat Baba” ‘ya boyattığını, 82 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkarttığını belirterek. “Nevzat Baba” bizim için çok değerli, onun bu yaşına rağmen çalışmasını saygı ile karşılıyoruz. Çalışmasını desteklemeyi bir görev sayıyoruz.” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Boluspor maçı için Buca Arena pazarlığı sürüyor
Sonraki Haber Ette tavan fiyat uygulamasına geçiliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?