ANA SAYFA > İZMİR > Erzurumlular'dan Bilal Kırkpınar'a büyük destek

Erzurumlular'dan Bilal Kırkpınar'a büyük destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erzurumlular'dan Bilal Kırkpınar'a büyük destek

Gittiği her ilçede yoğun ilgi gören AK Parti İzmir ikinci bölge Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar, özellikle Erzurumluların kendisini sahiplenmesinden ve kendi temsilcileri olarak görmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Ziyaret ettiğim her bölgede Erzurumlu hemşerilerim ile bir araya gelmeye özen gösteriyorum. Onların desteklerini görmek, beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

HEMŞERİLERİMLE GURUR DUYUYORUM

Dadaş diyarı Erzurumluların İzmir’de büyük bir kitleyi teşkil ettiğini ve çok iyi örgütlendiklerini kaydeden AK Parti İzmir Milletvekili Bilal Kırkpınar, Erzurum halkının milli duyguları son derece güçlü ve vatansever olduklarını belirterek, “İnsancıl özelliklerini kaybetmeyen Erzurum insanı İzmir’de de hiçbir zaman geleneklerini, göreneklerini ve değerlerini yitirmemiştir. Son derece güçlü insani değerlere sahip olan Erzurumlular İzmir’de hızla örgütlenerek, belirli dernek çatıları etrafında birliktelik ruhunu korumuşlardır. Ben bir Erzurumlu olarak hemşerilerimizle gurur duyuyorum. Çünkü onlar yaşadıkları kentin yani İzmir’in gelişmesinde kalkınmasında çok önemli rollere sahip oldular” diye konuştu.

İZMİR’DE ÇOK GÜÇLÜ BİR ERZURUM STK’SI OLUŞTU

Derneklerin İzmir’de yaşayan Erzurumluları bir araya getirerek, çok güçlü bir Sivil Toplum Örgütü oluşturduklarını kaydeden Bilal Kırkpınar, “Seçim süresince bütün derneklerimizi ziyaret ettim. Hepsi biz evlatları olarak bağırlarına bastılar. Gördüğümüz ilgi ve destek beni çok duygulandırdı. Gördüğüm büyük destek nedeniyle hemşerilerimizi AK Parti de en iyi şekilde temsil etme sorumluluğum daha da arttı. Seçimlerde bana destek veren tüm derneklerimize, hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır” görüşünü dile getirdi.

HEPSİ BİZE DESTEK VERDİ

Kırkpınar, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Milletvekili dayı olduğunu belirterek, “Erzurumlular seçim süresince parti ve görüş ayırt etmeksizin hepsi bize destek çıktılar. Desteklerini esirgemeyen,  Erzurum’un mert ve yurtsever insanları farklılığını bir kez daha göstermiştir. Bana destek olan tüm Erzurumlu kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Onların desteğini her zaman yanımda hissettim. Beni hiç yalnız bırakmadılar. Her daim ve her yerde bana sevgi ve desteklerini gösterdiler” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu: ''Balıkçıların boynu bükük kalmayacak''
Sonraki Haber Nazım Hikmet ruhu Karşıyaka'da sahnedeydi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?