ANA SAYFA > SPOR > Erdem Esentepe antrenör İbrahim Acar ile anlaştı

Erdem Esentepe antrenör İbrahim Acar ile anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdem Esentepe antrenör İbrahim Acar ile anlaştı

Karşıyaka’nın 1. Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Erdem Esentepe hedefini Süper Amatör Lig olarak belirledi ve antrenör İbrahim Acar ile anlaştı.

Erdem Esentepe Spor Kulübü Başkanı Metin Acaroğlu, İzmir 1. Amatör Futbol Liginde hedefin Süper Amatör Lig olduğunu ve bu nedenle de hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti. 
Acaroğlu, “Antrenör olarak da Karşıyaka Kültürspor’da görev yapan İbrahim Acar ile anlaştık. İabrahim Hocanın yardımcılığını da Fikri Altayspor'dan aldığımız Serrkan Ateş yapacak. İbrahim Hocadan oldukça ümitliyiz. Hedefimize ulaşmak için de güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle de transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce anlaştığımız, antrenörümüzün kadromuza istediği futbolcuları da alarak güçleneceğiz. Daha önce de belirttiğim gibi hedefimiz Süper Lige çıkmak” dedi.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu'ndan ''30 Ağustos'a yasak'' tepkisi
Sonraki Haber Erdem Esentepe transferde fırtına gibi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?