ANA SAYFA > SPOR > Erdem Esentepe transferde fırtına gibi…

Erdem Esentepe transferde fırtına gibi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdem Esentepe transferde fırtına gibi…

Gelecek sezon İzmir 1. Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Karşıyaka ekiplerinden Erdem Esentepe, transferde bombaları peş peşe patlatıyor.

Erdem Esentepe Kulübü Başkanı Metin Acaroğlu, teknik heyetin belirlenmesinin akabinde transfer çalışmalarına başladıklarını ve daha önce anlaştıkları 5 dış ve 10 iç transferi tamamladıklarını, alt yapıdan da 6 oyuncuyu A Takıma çıkardıklarını şöyledi.
Acaroğlu’nun verdiği bilgiye göre, Erdem Esentepe Murat Aydın, Aykut Altacı (Dadaşspor), Metin Şebboy  (Şemiklerspor), Samet Arslan (Soğukkuyuspor), İbrahim Çelik (Onurspor) ile anlaştı. İç transferde de Tolga Korkmaz, Muhsin Tekin, Rıdvan Eker, Nabi Göktaş, Berkay Acaroğlu, Arif Özkan, Ümit Bekinkaya, İbrahim Mert Sıngın, Erhan Dursun, Bilal Duman sözleşme yeniledi. 
A Takıma çıkan genç oyuncular da şunlar: Ahmet Can Arı, İsmail Bakar, Soner Geniş, Koray Atabay, İlkay Gümüşboğa, Hasan Karadaş
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdem Esentepe antrenör İbrahim Acar ile anlaştı
Sonraki Haber Başkan Tugay: Stadı yapmaya hazırız...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?