ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Erboy: Karşıyaka’da koroların çıtasını yükselttik…

Erboy: Karşıyaka’da koroların çıtasını yükselttik…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erboy: Karşıyaka’da koroların çıtasını yükselttik…

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun şef Erol Gönüldaş yönetiminde Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde verdiği konser gönülleri fethetti.

3 saat, 20 dakika süren konseri baştan sona terk etmeden izleyen ve konser sonunda 800 kişi, şef Erol Gönüldaş ile koroyu ayakta alkışladı. Salonda boş koltuk kalmaması, balkon ile locaların amatör koro konserinde ilk kez açılması ve yer bulamayanların geri dönmesinin yanı sıra sahnede koro ve solistlerin sergilediği performansın ayakta alkışlanması gecenin önemli notları arasına girdi…
Son yıllardaki en beğenilen Türk Sanat Müziği Korosu konseri olduğunu ifade eden müzik otoriteleri ve koro şefleri, koro ve solistlerin sahnede adeta profesyonellere taş çıkarttığını söyledi. Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, “Konserimizin açılış konuşmasında Karşıyaka’da çıtayı ne kadar yükselttiğimizi ve Bundan böyle çok daha güzel işlere imza atacağımızı söylemiştim. Nitekim de konser sonundaki muhteşem alkışlar dediklerimi doğruladı. Şef Erol Gönüldaş’ın mükemmel yönetimindeki korodaki ahenk, repertuvar seçimindeki isabet, solistlerin hata yapmaksızın eserlerini icra etmesi, dans ekibindeki uyumun ve seyircilerin nefeslerini tutarak Türk Sanat Müziği keyfini çıkarmaları, son şarkıya kadar salondan ayrılmamaları gecenin  “dört dörtlük” geçtiğinin en güzel göstergesi oldu. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Profesyonellere taş çıkardılar. Hepsini yürekten kutluyorum. Bundan sonra Karşıyaka’da koroların çıtası yükseldi. Herkes bunun bilincinde olacak. Bu da Karşıyaka’nın sanat kenti olduğunu bir kez daha kanıtlayacak” dedi.
Dünya Fair Play Yönetim Kurulu Üyesi, Avrupa Başkan Yardımcısı, Türkiye Başkanı Erdoğan Arıpınar ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Başkan ve üyeleri, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka Kızılay Başkanı Kamil Karadeniz, Akhisar Belediye eski Başkanı Ahmet Dutlulu, Akhisarspor Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Merde,  Karşıyaka Sanat Derneği, Bostanlıspor, Basketbol Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir ve Karşıyaka’nın çok sayıda korosunun, Kuşadası, İzmir, Aydın, Balıkesir, Çeşme, Foça, Buca, Çeşme, Edremit, Ayvalık, Akhisar koro şef ve başkanlarıyla 800’e yakın davetlinin keyif alarak izlediği konser sonunda amatör sanatçılar çiçek yağmuruna tutuldu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu
Sonraki Haber Karşıyaka Emniyet ile Jandarma finalde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?