ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu

CHP Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı yönetim kurulu, genel kurul kararını bu gece yaptığı olağan toplantısında aldı.

Kongrenin 18 Ocak 2020 tarihinde Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacağını açıklayan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım genel kurul kararıyla ilgili olarak şöyle dedi:
"CHP Genel Merkezimizin ilan ettiği kongre takvimine göre delege seçimlerimizi Karşıyaka İlçe örgütü olarak 27 mahallemizde tamamladık. Cumhuriyet Halk Partimizin Karşıyaka İlçe Olağan Kongre tarihimizi gelen talepler doğrultusunda bugün yaptığımız olağan yönetim kurulu toplantısına yeniden değerlendirdik. 18 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 10:00'da Suat Taşer Açık Hava Tiyatro salonunda yapılmak üzere belirledik. Bu kongrenin tek kazananının Cumhuriyet Halk Partisi olması için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki kongre ve kurultay süreci ile birlikte kenetlenip, iktidara giden yolda partisini bir adım daha öne taşıyacak kadroların oluşacağına inancımız tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı Olağan Kongremiz tüm örgütümüze hayırlı olsun."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler Kubilay ve arkadaşlarını andı
Sonraki Haber Erboy: Karşıyaka’da koroların çıtasını yükselttik…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?