ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Emniyet ile Jandarma finalde...

Karşıyaka Emniyet ile Jandarma finalde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Emniyet ile Jandarma finalde...

Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlediği Karşıyaka Kaymakamlık Kupası Kurumlar Futbol Turnuvası'nda yarı final maçları oynandı ve finalistler belli oldu.

Gecenin ilk yarı final maçında Karşıyaka Jandarma İlçe Komutanlığı ile Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. 
Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü 5 farkla 7-2 yenerek finale çıkan ilk ekip oldu. 
İknci finalisti belirleyecek olan karşılaşmada  Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ile PTT Karşıyaka İskele Şube Müdürlüğü mücadelke etti. Zevkli geçen karşılaşmayı Emniyet  9-4 kazanarak Jandarma'ya finalde rakip oldu. 7
Karşıyaka Jandarma İlçe Komutanlığı ile Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü 28 Aralık Cumartesi günü saat 14.00 da Örnekköy İlhan Varank İHL Futbol sahasında şampiyonluk için karşılaşacak.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erboy: Karşıyaka’da koroların çıtasını yükselttik…
Sonraki Haber Suat Taşer Karşıyaka’da anılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?