ANA SAYFA > GÜNDEM > Engelliler Karşıyaka'da yıldızlaşacak

Engelliler Karşıyaka'da yıldızlaşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelliler Karşıyaka'da yıldızlaşacak

Engelli bireylere yönelik projeleri ve farkındalık çalışmalarıyla dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü “Yıldızlar Geçidi” etkinliğiyle kutlayacak. Dev organizasyon, 5 Aralık’ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Hem çocuk hem de yetişkin engelliler, sunacakları birbirinden renkli gösterilerle sahnenin yıldızı olacak.

‘Engelsiz Karşıyaka’ yaratma hedefiyle örnek hizmetlere imza atan Karşıyaka Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü de unutmadı. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV), Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Safiye Nadir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Yaşar Üniversitesi Engelsiz Müzik Okulu’nun katılımıyla, 5 Aralık Cumartesi günü “Yıldızlar Geçidi” adı altında muhteşem bir etkinliğe imza atılacak.

Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak etkinlik, saat 13.30’da başlayacak. Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan engelli personel Beyhan Çalışkan’ın sunacağı etkinlikte; engelli çocuk, genç ve yetişkinlerin sahne alacağı 9 ayrı gösteri sunulacak. Valsten drama oyununa kadar birbirinden renkli şovlara imza atacak olan dezavantajlı bireyler; bedensel engellerin sanata, müziğe, üretmeye engel olmadığını gösterecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Engelli vatandaşlarımız ‘Yıldızlar Geçidi’ etkinliğiyle, hayatta hiç bir şey için ‘engel’ olmadığını bizlere bir kez daha gösterecek. Böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Engel tanımayan herkesi bekliyoruz” dedi.

ETKİNLİK PROGRAMI

•             13:30 Açılış-Protokol Konuşması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

•             13:35 (ZİÇEV) Damat Halayı Gösterisi

•             13:45 (Kent Konseyi) Vals Gösterisi

•             13:55 (Safiye Nadir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi) Ispanaklı Yumurta

•             14:05 (ZİÇEV) Sessiz Çark Drama Oyunu

•             14:15 (Kent Konseyi) Efe Gösterisi

•             14:20 (ZİÇEV) Ritm Grubu

•             14:25 (Kent Konseyi) Solo Performans

•             14:30 (ZİÇEV) Solo Performans

•             15:05 Yaşar Üniversitesi Engelsiz Müzik Okulu Müzik Gösterisi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da cinayet!..
Sonraki Haber İzmir’in kadın siyasetçileri bu kitapta toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?