ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da cinayet!..

Karşıyaka'da cinayet!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da cinayet!..

Açık cezaevinden kaçan Ş.İ., boşanma aşamasında olduğu 2 çoçuğunun annesi olan karısını uykusunda bıçaklayarak öldürdü.

Karşıyaka’da 23 yaşındaki Damla İbru, dedesinin evinde uyuduğu sırada boşanma aşamasında olduğu 2 çocuğunun babası Ş.İ. tarafından vücudunun çok sayıda yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Muğla'da yaşayan genç kadının çocuklarını görmek için 3 gün önce Karşıyaka’ya geldiği, olaydan sonra kayıplara karışan öfkeli kocanın da Damla İ.'nin kente geldiğini öğrenince hapis yattığı açık cezaevinden kaçıp olayı gerçekleştirdiği bildirildi.

Olay, Karşıyaka 7419/1 Sokaktaki evde meydana geldi. 4 yıl önce Ş.İ. ile evlenen Damla İbru'nun evliliğinden biri kız iki çocuğu oldu. Ancak eşinden şiddet gördüğünü ileri süren genç kadın, 1.5 yıl önce boşanma kararı alıp dedesi Ahmet Eker (70) ile anneannesi Cevriye Eker'in (61) evine yerleşti. Boşanma davası sürerken, eşi tarafından tehdit edildiğini öne süren Damla İbru, polise başvurdu bunun üzerine de koruma kararı verildi. Ardından Damla İbru çocuklarını eşinin ailesine bırakıp Muğla'da yaşamaya başladı. Bir süre önce eşinin cezaevine girdiğini öğrenen Damla İbru, çocuklarını görmek için 3 gün önce kente geldi ve dedesinin evinde kalmaya başladı. Tepecik Semti'nde oturan eşinin ailesinin evine gidip çocuklarını gören genç kadın, olacaklardan habersiz uykuya daldı.

Eşinin İzmir'de olduğunu öğrenen Ş.İ., iddiaya göre Menemen Açık Cezaevi'nden kaçıp 7419/1 sokaktaki eve geldi. Genç kadının anneannesi Cevriye Eker'in mutfakta olduğu sırada açık olan kapıdan eve giren zanlı, uyuyan eşi Damla İbru'ya bıçakla saldırdı. Genç kadını defalarca bıçaklayan Ş.İ., gürültü üzerine Eker'in odaya girmesiyle koşarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Damla İbru'yu ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen talihsiz kadın hayatını kaybetti. Damla İbru'nun cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Daha önce hakkında koruma kararı verilen ancak şu an herhangi bir koruma kararı bulunmadığı öğrenilen genç kadının ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Damla İbru'nun dedesi Ahmet Eker, "Torunum şiddet gördüğü için eşinden boşanmaya karar verdi. Devlet bir dönem koruma kararı aldı. Torunum tehdit edildiği için Muğla'daydı, eşi cezaevine girince 'Bir şey yapamaz' diye çocuklarını görmek için İzmir'e geldi. Ancak kocası nereden öğrendiyse torunumun İzmir'e geldiğini öğrenmiş. Artık kaçtı mı yoksa izinli mi çıktı bilmiyorum. Olay sırasında evde bulunan eşim Ş.İ.'yi kaçarken arkasından görmüş hala olayın şokunu yaşıyor, torunumun öldüğünü söyleyemedik. Artık kadın cinayetleri son bulsun" diye konuştu. Bu arada kaçan zanlının yakalanması için polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zalgiris'e direnemeyen Kaf Kaf işi zora soktu...
Sonraki Haber Engelliler Karşıyaka'da yıldızlaşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?