ANA SAYFA > EĞİTİM > Eğitim-Bir-Sen'li öğretmenler müdür yardımcılığına hazırlanıyor

Eğitim-Bir-Sen'li öğretmenler müdür yardımcılığına hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eğitim-Bir-Sen'li öğretmenler müdür yardımcılığına hazırlanıyor

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şubesi, üyelerini 20 Mart 2016 tarihinde yapılması planlanan MEB Müdür Başyardımcılığı ve Yardımcılığı Yazılı Sınavı'na hazırlıyor. İzmir'de bu doğrultuda 8 kurs merkezi oluşturan şube temsilcileri, üyelerine yönelik ücretsiz kurs eğitiminin yanı sıra ilk deneme sınavını geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi.

Konak, Bornova, Karşıyaka, Buca, Urla, Bergama, Aliağa ve Çeşme'deki kurs merkezlerinde yapılan deneme sınavlarına giren Eğitim-Bir-Sen üyeleri, 20 Mart'ta yapılacak sınav öncesi başarı durumlarını, yeterliliklerini ve eksiklerini görme şansı yakaladılar.

12 Şubat'ta başlayan kurs programının üyelerinin yoğun katılımıyla sürdüğünü belirten Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, "Eğitim ve kariyerlerinde yükselme konusunda yaptığımız yayınlar ve kurslarla üyelerimize desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi şimdi de devam ediyor. Bu kapsamda onları Müdür Başyardımcılığı ve Yardımcılığı Yazılı Sınavına hazırlamak ve başarılı olmaları için gereken donanımın sağlanmasında kendilerine destek olmak istiyoruz. Hazırlık kursumuz dahilinde ilk deneme sınavımızı da bu doğrultuda ilimizdeki 8 ilçe merkezinde gerçekleştirdik. Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında, üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına böyle bir çalışmaya imza attık. Bununla yetinmeyip üyelerimize kurs desteği de sağlayarak sendikacılıkta hizmet anlayışımızı ortaya koyduk. Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz. Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavlarına hazırlanan herkese iyi çalışmalar ve şimdiden başarılar dilerim" ifadelerinde bulundu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MÜSİAD Uşak'tan İzmir'e ziyaret
Sonraki Haber İFK'da Makaton Dili eğitimi verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?