ANA SAYFA > EKONOMİ > MÜSİAD Uşak'tan İzmir'e ziyaret

MÜSİAD Uşak'tan İzmir'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD Uşak'tan İzmir'e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Uşak Şubesi Heyeti İzmir Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Uşak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan başkanlığındaki heyet, İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’nün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. İzmir Park’ın Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıdan sonra, tanışma, işadamlarının ticari faaliyetlerinin genişletilmesi ve ortak projeler konusunda samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Toplantının ardından MÜSİAD İzmir Başkanı ve Profesyonel yarış pilotu olan Ümit Ülkü’nün işletmesini üstlendiği, İzmir Park pistinde profesyonel yarışlarda kullanılan araçlarla farklı bir deneyim yaşayan işadamları, pist ve verilen eğitimler hakkında bilgi aldı. İzmir Ülkü Yarış Pisti’nin İstanbul Park’tan sonra Türkiye’nin en uzun yarış pisti olduğunu ifade eden Ülkü, Uluslararası, ulusal ve mahalli otomobil, motosiklet ve karting yarışlarına ev sahipliği yapmasının yanı sıra; pistte bu sporların eğitimleri, çeşitli seviyelerde bireysel ve şirketlere yönelik Sürüş Teknikleri Eğitimi verdiklerini söyledi.

MÜSİAD Uşak Şubesi üyelerinden oluşan 10 kişilik heyet, İzmir Park ziyaretinin ardından Menderes’te bulunan Derece Koleji’ni gezerek MÜSİAD İzmir ve Derece Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü’den bilgi aldı. Son olarak Sarnıç Bölgesi’nde bulunan Pırlanta Yemek ve Ayakdaş Ayakkabı Fabrikalarında incelemelerde bulunan işadamları üretim aşamaları hakkında bilgi alma fırsatı buldu.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Uşaklı işadamlarını İzmir’de misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek teşekkürlerini sundu. Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan da samimiyeti ve misafirperverliği için Ülkü’ye teşekkür ederek en kısa zamanda İzmir heyetini Uşak’ta ağırlamaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hazır Giyimciler sektörün geleceğini konuştu
Sonraki Haber Eğitim-Bir-Sen'li öğretmenler müdür yardımcılığına hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?