ANA SAYFA > EĞİTİM > EGESEM yeni gönüllülerini arıyor

EGESEM yeni gönüllülerini arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGESEM yeni gönüllülerini arıyor

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi EGESEM Gönüllü Projesi yeni gönüllülerini arıyor.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yerelde yaygınlaşma,  Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM)’in gerçekleştirdiği farklı fırsatlardan gençleri haberdar etme, gönüllü çalışmalara teşvik etme ve gönüllüğe katkı sağlama gibi hedefleri olan EGESEM Gönüllü Projesi yeni gönüllülerini arıyor.

Gençlerin kariyer hayatlarına verdiği ücretli,ücretsiz eğitimler, projeler ve kariyer etkinlikleri ile katkı sağlamayı sürdüren EGESEM Ege Üniversitesi gençlerini “EGESEM Gönüllü Projesi” içerisinde yer almaya çağırıyor. 2012 yılından bu yana gönüllülük ile ilgili çalışmalar gerçekleştiren EGESEM Eurodesk’in de gücünü arkasına alarak her yaştan genci bilgilendirmeyi hedefliyor.

Dünyada gençlere yönelik yapılan destek programları gittikçe artıyor. Gençler, bilgiye ulaşsa bile eyleme geçmede motivasyon kaynağını kendi içerisinde bulamıyor. Ama kendi akranlarının başardığını, aktif çalışmalar içerisinde yer aldığını gördükçe çalışmalara dahil olma isteği artıyor. Gençler edindikleri deneyimler ile kariyer hayatlarında önemli basamakları kolaylıkla çıkabiliyor. İşte tüm bu farkındalıkları arttırmak ve fiziksel veya teknolojik olarak ulaşılamayan gençlere ulaşabilmek için EGESEM Gönüllü ekibi oluşturuyor.

EGESEM Gönüllüleri birer EGESEM “Bilgi Noktası” olacak. Sahip oldukları deneyim, bilgi ve fırsatları kendi yerellerinde arkadaşları ile paylaşacaklar, daha ayrıntılı bilgiler alabilmeleri için gençleri doğru bilgi kaynaklarına ulaşmalarını sağlayacaklar.

Başvuru ile seçilecek gönüllü gençler; EGESEM çalışmaları ve başarılı projeleri, Eurodesk ve Avrupa fırsatları, gönüllülük, gençlik bilgilendirmesi, konularında eğitim alacak. Başvurular 15 Şubata kadar (232) 483-53 64 nolu telefondan ve www.egesem.org adresinden yapılabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Basketbol Şubesi'nden Hasan Çağlar açıklaması
Sonraki Haber Kent Ekmek, Türkiye'nin 70 ilinde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?