ANA SAYFA > SPOR > KSK Basketbol Şubesi'nden Hasan Çağlar açıklaması

KSK Basketbol Şubesi'nden Hasan Çağlar açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Basketbol Şubesi'nden Hasan Çağlar açıklaması

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube yönetimi, resmi sitesinden yöneticileri Hasan Çağlar ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

Geçtiğimiz Çarşamba günü Karşıyaka Arena’da oynamış olduğumuz ve neticesinde tarihimizde ilk kez Eurocup’da Son 16 takım arasına kalma başarısı göstermiş olduğumuz Paris Levallois maçı sonrası gündeme getirilen ve aslında gerçeği yansıtmayın bir konu hepimizi üzmüştür.

2009/10 Sezonundan bu yana 2012/13 sezonu haricinde Basketbol Şube Yönetimi’nde yer alan Hasan Çağlar son 2 sezondur Karşıyaka Arena’da maç günleri kapılarından sorumludur. Bu denli ilginin yoğun olduğu müsabakalarda aldığı sorumluluk hiç de kolay değildir. 

Söz konusu müsabaka günü Türkiye’de tek olan ve başka benzeri bulunmayan ve Basketbol Federasyonundan özel izin ile açılan Sosyal Sorumluluk Tribünü’ne yanlışlıkla oturan Altobelli Rıza, Rıza Tuyuran’ı kendilerine ayrılmış bölüme yönlendirirken, müdahil olanların anlamadan gösterdikleri tepki konuyu farklı bir yöne çekmiştir. Bir kısım sosyal medyada yazıldığı gibi Rıza Tuyuran’ın tanınmaması veya yerinden kaldırılmaya çalışılması söz konusu değildir. 

Ancak şunu da belirtmek gerekir ki, Büyük bir aile olan Karşıyaka Spor Kulübü bünyesindeki bir şubenin her hangi bir konu hakkında bir diğer şubeyi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile suçlaması veya itham etmesi kabul edilebilir değildir. Herkes bilir ki bu konuların konuşulup tartışılacağı yer Yönetim Kurulu toplantılarıdır.

Üslubu ve tavırları kimi zaman üstlendiği görev sebebiyle sertleşiyor olsa da Hasan Çağlar Basketbol Şube Yöneticisidir ve Basketbol Şubemiz dolayısıyla Kulübümüz için emek sarf etmektedir. Kendisinin görevi Kulübümüzü kaçak bilet zararından kurtarmak olduğu gibi, biletini ve kombinesini alan taraftarımızın da hakkını korumaktır.

Bugün takımımızın ve kulübümüzün geldiği noktada hepimizin ihtiyacı olan kavga değil, birlik ve destektir. 

Tüm camiamıza saygılarımıza..!

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Stadı için rakip Göztepe…
Sonraki Haber EGESEM yeni gönüllülerini arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?