ANA SAYFA > GÜNDEM > Ege Rotary'den Hüseyin Mutlu Akpınar'a onursal üyelik

Ege Rotary'den Hüseyin Mutlu Akpınar'a onursal üyelik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Rotary'den Hüseyin Mutlu Akpınar'a onursal üyelik

Kültür, sanat ve sosyal alanlarda dikkat çekici projelere imza atan Karşıyaka Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarının da dikkatini çekti. İş dünyasının tanınmış isimlerinin bir araya geldiği, Ege Rotary Kulübü,yerel yönetim hizmetlerindeki başarılarından dolayı, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a ‘onursal üyelik’ verdi. Başkan Akpınar “Karşıyaka’yı her alanda marka kent haline getireceğiz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından sürdürülen kültür, sanat ve sosyal etkinlikler İzmir iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerinin de dikkatini çekti. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Rotary Kulübü’nün ‘Meslek Hizmet Ödülü’nün ardından, bir iyi haber de Ege Rotary Kulübü’nden aldı. Ege Rotary Kulübü’nün çalıştayına katılan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a ‘onursal üyelik’ verildi.
 
Bölge Rotary Federasyonu Başkanı Mecit İsce, Ege Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Koyuncu ve Rotary bölge görevlileri ile bir araya gelen Başkan Akpınar, “Dar gelirli ailelerin üniversite öğrencisi evlatlarına destek olmak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için Karşıyaka’nın Filizleri projemizi hayata geçirdik. Projemize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu gece de benim için çok anlamlı” dedi.
 
Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ni de anlatan Başkan Akpınar, “Her eksiği bir gün tamamlarız. Ama, eğitim sürecinde bir filizi kaçırırsak, ülke adına önemli bir şansı kaçırmış oluruz. Bu projemiz ve tüm hizmetlerimizle Cumhuriyet değerlerini ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı daha da artırarak sürdüreceğiz. Aydınlığın güneşi İzmir’den, Karşıyaka’dan dünyayı aydınlatacak” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel gençleri zehirleyenlere sert konuştu
Sonraki Haber Diş Hekimliği Günü Kutlandı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?