ANA SAYFA > SAĞLIK > Diş Hekimliği Günü Kutlandı…

Diş Hekimliği Günü Kutlandı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diş Hekimliği Günü Kutlandı…

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin Diş Hekimliği Günü kapsamında düzenlediği kutlama renkli geçti.

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin Diş Hekimliği Günü kapsamında düzenlediği kutlamada Genel Sekreter Prof.Dr. Osman Nuri Dilek, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Kırlangıç, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Kurtuluş, Mali Hizmetler Başkanı Abdullah Körükçü, Karşıyaka Demirköprü ADSM (Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) Yöneticisi Dt. Özkan Saracalıoğlu, Bornova ADSM yöneticisi Esra Aladağ, İzmir’deki ADSM yöneticileri ve Diş Hekimleri bir araya geldi.

Kutlama töreninde ilk olarak ADSM’lerde hizmet veren ve meslekte ilk yılını yaşayan en genç Diş Hekimi Fatma Samur ve yine meslekte en kıdemli Diş Hekimi Nermin Dalkın bu özel günü Genel Sekreterliğin çatısı altında kutlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Daha sonra konuşmasını yapan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır böyle bir günde Genel Sekreterliğin tarihi binasında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ADSM’lerin önemine ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak diş sağlığı konusunda yaptıkları çalışmalara değindi. İzmir’de koruyucu sağlık hizmeti veren bir kurum olarak üç adet gezici diş sağlığı aracı tahsis ettiklerini belirten Sayın Mehmet Nil Hıdır bu uygulamanın tüm Türkiyede’ki Halk Sağlığı Müdürlüklerinde örnek gösterildiğini ve Türkiye çapında uygulanmaya başlanacağını söyledi.

Halk Sağlığı Müdürünün konuşmasının ardından Genel Sekreter Prof.Dr.Osman Nuri Dilek bu önemli günde töreni organize eden ekibe teşekkür etti. ADSM’lerin ve Diş Hekimlerinin Genel Sekreterliğe ve toplum sağlığına yaptığı katkılara değinerek Diş Hekimleri gününü kutladı.

Törende sağlığımızın önemli bir parçasını oluşturan ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde özveriyle çalışan 30 yılını doldurmuş Diş Hekimlerine, Genel Sekreter Prof Dr. Osman Nuri Dilek, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Kırlangıç, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Kurtuluş, Mali Hizmetler Başkanı Abdullah Körükçü, Genel sekreterliğe bağlı Bornova ADSM Yöneticisi Dt. Esra Aladağ, Karşıyaka ADSM Yöneticisi Dt. Özkan Saracalıoğlu, Alsancak ADSM Yöneticisi Dt. Affan Bol tarafından plaket taktim edildi. Diş Hekimleri ve çalışanların katılımıyla kutlama havasında gerçekleşen tören Genel Sekreterliğin birinci katında yapılan kokteyl ve müzik dinletisiyle son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Rotary'den Hüseyin Mutlu Akpınar'a onursal üyelik
Sonraki Haber Bilardo tutkunları Karşıyaka’da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?