ANA SAYFA > İZMİR > EDAK’ın çocuk resimleri yarışmasına başvurular başladı

EDAK’ın çocuk resimleri yarışmasına başvurular başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EDAK’ın çocuk resimleri yarışmasına başvurular başladı

Türkiye’nin öncü ecza kooperatifi EDAK’ın 20 yıldır düzenlediği “Ecz. Hayati Yalçın Çocuk Resimleri Yarışması”na Başvurular Başlıyor. Resim yarışmasının bu seneki konusu “Her şeyin İlacı Sevgidir” Türkiye’deki bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımına açık olan EDAK’ın Ecz. Hayati Yalçın Çocuk Resimleri Yarışması’nda jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu seçilecek toplam 13 resim ödül kazanacak.

EDAK 2017 Duvar ve masa takviminde yer alacak. Mayıs ayında  EDAK Yönetimi, eczacı ortakları ile yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri  İzmir ‘de yapılacak olan ödül törenine katılacak. Başvuru için son gün 15 Nisan 2016 olarak belirlendi.

Yarışma hakkında

Yarışmada, teknik ve malzeme kısıtlaması yok. Resim boyutları, 35 x 50 cm olacak biçimde düşünülmelidir. Her çocuk, yarışmaya en çok 5 (beş) resim ile katılabilir. Resimlerin arka-sağ-alt köşesinde yapıştırılacak etikete, katılım formuna uygun bir biçimde, ad, soyad, yaş, okul adı ve sınıfı, adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Resimler zarar görmeyecek bir biçimde, katılma formu ile birlikte ambalajlanarak, son katılma tarihine kadar, EDAK adresine gönderilir. Ödül alan ve sergilenen resimler, her türlü basılı gereçte, yayınlarda ve benzeri ortamlarda kullanılabilir. Bu resimler için herhangi bir telif hakkı ödenmeyecektir. Sergilenen her resim sahibine Katılım Belgesi verilecektir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Inelex Asansör Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı
Sonraki Haber Bülent Delican: ''Ben de İzmir'e üzülüyorum''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?