ANA SAYFA > EKONOMİ > Inelex Asansör Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı

Inelex Asansör Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Inelex Asansör Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı

Ulusal ve Uluslararası asansör sektörünü 2 yılda bir İzmir’de buluşturan, Türkiye’nin en kapsamlı asansör fuarının kapıları 10. kez açıldı. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Efor Fuarcılık’ın düzenlediği INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı törenle açıldı. Programa İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürü İhsan Ünver, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever ve Oda Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu ile birlikte çok sayıda siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sektör temsilcileri, oda ve derneklerin yöneticileri ilgi gösterdi. Fuar İzmir A holündeki organizasyonun açılışında konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği fuarda eş zamanlı gerçekleşecek oturumlarda sektörün nabzının atacağını söyledi. İşleyen, “Yeni yapılaşmaların beraberinde getirdiği asansör ihtiyacı kadar mevcut asansörlerin güvenlik standartlarına uygun hale getirilmesi zorunluluğu asansör sektörünün pazar payını ciddi anlamda yükseltti. Günümüzde bina içi dikey ulaşımda başka alternatifi bulunmayan asansörler, üretici ve yatırımcılar için önemli bir ticaret hacmini ifade ediyor. Sektörümüzün üretim gücünü ortaya koyduğu yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayan INELEX Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarımızı bu yıl 10. kez açıyoruz. 2 yılda bir düzenlediğimiz ve 20 yılı geride bıraktığımız organizasyonumuzda en son teknolojiyi dokunma mesafesine taşıyoruz. En yeni güvenlik donanımlarıyla binlerce parçadan oluşan sistemleri inceleyen yatırımcılarımız ciddi kararlar ve iş bağlantılarına INELEX’de imza atıyor. Katılımcılarımız ve ziyaretçilerimize kazanımlar sunan fuarımız ülkemizi ihracat hedeflerine emin adımlarla taşıyor”dedi.

Konuşmaların ardından INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’nın kurdelesi kesildi. Davetliler ve ziyaretçiler hep birlikte Fuar İzmir Alanı’ndaki stantları ziyaret etti. Bu yıl fuara sektörün önde gelen 107 firması katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Milletvekili Sertel: ''İnsan hakları ve eşitlik AKP’ye çok uzak''
Sonraki Haber EDAK’ın çocuk resimleri yarışmasına başvurular başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?