ANA SAYFA > ÇEVRE > EBSO 2015 Çevre Ödülleri için jüri incelemesi tamamlandı

EBSO 2015 Çevre Ödülleri için jüri incelemesi tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EBSO 2015 Çevre Ödülleri için jüri incelemesi tamamlandı

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın geleneksel yıllık Çevre Ödül Yarışması ile ilgili jüri üyelerinin fabrika ziyaretleri tamamlandı.

İlk elemeyi aşan 9 sanayi tesisini; İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri’nin çevre bilimi profesörleri ile EBSO Çevre Çalışma Grubu yetkilisi inceledi. Sanayi kuruluşlarının çevreye olan duyarlılığı jüri üyelerini memnun etti.

Bu yıl dereceye girecek sanayi kuruluşları, ödüllerini Aralık ayı içinde düzenlenecek törenle alacaklar. Jürinin yaptığı değerlendirmelerin sonuçları da ödül töreni günü ortaya çıkacak. Tören gününe kadar sanayi kuruluşlarının jüri üyelerinden aldığı puanlar ayrı ve gizli zarflarda EBSO kasasında kapalı olarak muhafaza edilecek.

EBSO yönetimi, jüri üyeleri ve sanayiciler, sonuçları bilmeden Ödül Töreni’ne katılım gösterecekler. EBSO Çevre Ödülü’ne aday sanayi kuruluşlarının yetkilileri ve personelleri, firmalarını temsil eden şapka, flama vb. sembol materyal ile ödül törenine katılım gösterecek ve sonuçları hep beraber öğrenecekler.

Sonuçların en son gün belli olması yarışmaya heyecan ve renk katarken, jüri çalışmalarının güvenilirliği yarışmaya katılan sanayicileri fazlasıyla memnun etti. EBSO Çevre Ödül Yarışması’na önümüzdeki yıl daha yüksek sayıda katılımın olması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Telefonunuza mesajla gelen bu linke sakın tıklamayın
Sonraki Haber Yamanlar’da doğanın kalbine yolculuk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?