ANA SAYFA > GÜNDEM > Yamanlar’da doğanın kalbine yolculuk

Yamanlar’da doğanın kalbine yolculuk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yamanlar’da doğanın kalbine yolculuk

Karşıyaka Belediyesi, 22 Kasım’da gerçekleştireceği doğa yürüyüşü ile Karşıyakalıları şehrin stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Yamanlar Dağı’nın tertemiz havasında, çam ormanları arasında yapılacak yürüyüşe dileyen herkes katılabilecek.

Kent yaşamına hareket katmak ve fiziksel aktiviteleri teşvik etmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, 22 Kasım Pazar sabahı Karşıyakalıları doğa yürüyüşünde buluşturacak. Ücretsiz etkinlik; Karşıyaka’ya 5 dakika mesafede bulunan Yamanlar Mesire Alanı’nda, saat 09.00’da başlayacak. Yürüyüşe katılmak isteyenler için 08.00’da belediye hizmet binası önünden araç kaldırılacak.

Yamanlar Dağı’nda uzman rehber eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşte, 6 kilometrelik güzergah takip edilecek. Çam ağaçlarıyla kaplı parkurda doğanın eşsiz güzellikleri arasında spor yapma imkanı bulacak katılımcılara kumanya da ikram edilecek. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinliğe ilişkin, 367 00 60 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

7’den 77’ye tüm Karşıyakalıları spora teşvik etmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Koşudan bisiklet turlarına kadar düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için harekete yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Sırada doğa yürüyüşü etkinliğimiz var. Tertemiz bir havada spor yapmak, tabiatın güzelliklerini keşfetmek, yoğun kent yaşamının stresi ve gürültüsünden uzakta keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi 22 Kasım sabahı Yamanlar’a bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EBSO 2015 Çevre Ödülleri için jüri incelemesi tamamlandı
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?