ANA SAYFA > GÜNDEM > Dilendirilen Suriyeli çocuk Karşıyaka Çocuk Yuvası'nda

Dilendirilen Suriyeli çocuk Karşıyaka Çocuk Yuvası'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dilendirilen Suriyeli çocuk Karşıyaka Çocuk Yuvası'nda

İzmir'de, kırmızı ışıkta duran otomobillerden dilendiği sırada görüntüleri yayınlanan Suriyeli çocuk için çalışma yapan polis, babayı gözaltına aldı. Çocuğu da, yuvaya yerleştirdi.

Konak Üçyol'da, Suriyeli küçük bir çocuğun kırmızı ışıkta duran otomobillerden dilendiği sırada çekilen görüntüleri, televizon kanallarında yayınlanınca, polis çalışma yaptı. Araştırmalar sonrasında, isimleri belirlenen Suriyeli 13 yaşındaki A.S. ile babası 32 yaşındaki A.S., Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Gerekli işlemlerin tamamlanmasıyla, küçük çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürlüğü'ne yerleştirildi. Hakkında, 'Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali' suçundan işlem yapılan baba da, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yabancı öğrencilerden Akpınar'a ziyaret
Sonraki Haber Kış lastiği takmayan sürücülere ceza geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?