ANA SAYFA > EĞİTİM > DEVHEPA Dikili Bademli'de...

DEVHEPA Dikili Bademli'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DEVHEPA Dikili Bademli'de...

Sağlıklı Yaşamı Destekleyen Fiziksel Aktivite Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması (DEVHEPA)” isimli, Erasmus+ Spor Projesi’ çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ekip son olarak Dikili Bademli'de büyük ilgi gören bir faaliyet yaptı.
Bu konudaki açıklama şöyle:
"Sağlıklı Yaşamı Destekleyen Fiziksel Aktivite Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması (DEVHEPA)” isimli, Erasmus+ Spor Projesi’ İzmir Valiliği ortaklığında, İzmir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmektedir.
Projenin amacı; sağlığı geliştirecek fiziksel aktivitelerin geliştirilmesini desteklemek, farklı sektörler arasında iyi uygulamaların değişimini sağlamak, sektörler arası işbirliğinin önemi konusunda farkındalık arttırmak ve yerelde HEPA stratejilerinin geliştirilmesi eylem planına ihtiyacı vurgulamaktır. DEVHEPA projesi  yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında, Bademli Turizm Geliştirme Kooperatifi ve Bademli muhtarlığı tarafından çevrenin korunmasına ve kırsal turizmin geliştirilmesine yönelik bu yıl 2.si düzenlenen "Bisiklet Festivali " katıldık. Bademli köyü muhtarı Neslihan Kutlu Maraş ve ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka'da yapılacak
Sonraki Haber Bir günlüğüne üniversiteli oldular...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?