ANA SAYFA > SPOR > 2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka'da yapılacak

2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka'da yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka'da yapılacak

2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde 19 Mayıs'ta yapılacak.

Bu sene 3. kez düzenlenecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası, Türkiye'deki en yetenekli freestyle futbolcuların katılımıyla Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu önünde kurulacak festival alanında gerçekleştirilecek. Dünya Freestyle Futbol Federasyonu tarafından "Resmi Ulusal Turnuva" olarak kabul edilen etkinlik, tüm spor ve müzikseverler için muhteşem bir şölen havasında geçecek.
Freestyle Futbol Federasyonu kurallarına göre seçilecek olan sporcular her turda karşılıklı eşleşerek hünerlerini sergileyecek ve birincilik mücadelesi verecek. Uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları bulunan isimler de jüri üyelikleri yapacak. Her yıl gelişen organizasyonun bu yıl çok daha geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu Altuğ'un 2. davası da red edildi...
Sonraki Haber DEVHEPA Dikili Bademli'de...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?