ANA SAYFA > SPOR > Derbideki küfür ve olaylara ceza gelecek!

Derbideki küfür ve olaylara ceza gelecek!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Derbideki küfür ve olaylara ceza gelecek!

Göztepe-Karşıyaka derbisinde yaşanan olaylar yüzünden 2 kulübün de PFDK'ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) verileceği bildirildi.

Karşılaşmada görevli 2 TFF temsilcisinin karşılıklı küfürlü tezahüratlar ile saha olaylarını raporlarına ayrıntılı olarak yazdığı, maçı kapalı tribünden izleyen Göztepeli taraftarlara bloke cezası gelebileceği ve pazartesi günü iç sahadaki Boluspor müsabakasına giremeyebilecekleri öğrenildi. Bu arada açık tribündeki Karşıyaka taraftarlarının da Denizlispor deplasmanında bloke cezası alabileceği belirtildi. 

Öte yandan bitiş düdüğünün ardından orta yuvarlağa sarı kırmızılı bayrak diken Göztepeli Gençer'in de ceza alabileceği öne sürüldü. Yaptığı eylemle Karşıyaka tribününde yaşanan olayların fitilini ateşleyen Gencer'e en az 1 maç men cezası verilebileceği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 20 Yıl sonra düşme korkusu…
Sonraki Haber 5. DOESEF başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?