ANA SAYFA > SPOR > 20 Yıl sonra düşme korkusu…

20 Yıl sonra düşme korkusu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
20 Yıl sonra düşme korkusu…

Tarihinde son olarak 1995-96 sezonunda o dönemki adı 1. Lig olan Süper Lig'den düşen Karşıyaka'nın perşembe günü Giresunspor, pazar günü de Denizlispor maçlarını kaybetmesi halinde umutlarını matematiksel olarak da yitirip Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kesinleşecek. Bu sezon 2 defa 2 farklı takım kurarken 5 teknik adamla çalışan Karşıyaka, tüm çabasına son sıradan kurtulamadı, son 6 haftaya girerken kurtuluş hattının 9 puan gerisinde yer aldı.

3 MAÇTA DA KIRMIZI KART

Karşıyaka, ligde kalma savaşında büyük önem taşıyan son 3 maçı 11 kişi tamamlayamadı. Yeşil kırmızılı ekipte deplasmanda 2-0 kaybedilen Vartaş Elazığspor müsabakasında İbrahim, 3-2 mağlubiyetle sonuçlanan Adanaspor randevusunda Youssef, son Göztepe derbisinde ise Ömer Kandemir, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşıyaka sezon genelinde ise 8 defa kırmızı kartla karşılaştı.
Perşembe günü Giresunspor sınavında Ömer Kandemir'in yanı sıra sarı kart ceizalısı durumuna düşen Ömer Can da forma giyemeyecek. Derbinin ilk yarısında rakip takımdan Diarra'yla çarpışıp hastaneye kaldırılan ve başına dikiş atılan Berkay Can'ın önemli bir sakatlığının bulunmadığı açıklandı. Teknik sorumlu Soner Tolungüç, Göztepe yenilgisi sonrası kampı iptal etti.

FUTBOLCULARA CEZA KAPIDA

Karşıyaka yönetimi, ligin ikinci yarısında 11 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 7 yenilgi alan futbolculara ceza vermeye hazırlanıyor. Yeşil kırmızılılarda özellikle iç sahadaki son Adanaspor maçında 1-0 öndeyken gördüğü kırmızı kartla mağlubiyet yolunu açan Youssef başta olmak üzere tüm kadroya ceza verilebileceği öğrenildi. Cezaların iç saha maçlarının galibiyet primleri oranında olması öngörülüyor.

TÜZÜK KONGRESİ YARIN

Karşıyaka'nın tüzük kongresi yarın Karşıyaka Nikah Sarayı'nda yapılacak. Saat 18.00'de başlayacak genel kurulda yıllardır değişmesi planlanan yeni tüzük kabul edilirse, yönetimlerin kulübü 1 yılda mevcut borcun en fazla yüzde 3'ü kadar borçlandırması, yeni üyelerin ilk kongrede oy kullanamaması gibi maddeler yürürlüğe girecek. Tüzük maddelerinin tek tek okunarak oylanacağı genel kurulun takımın içinde bulunduğu tablo nedeniyle gergin geçebileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan Göztepe’ye küfür tepkisi…
Sonraki Haber Derbideki küfür ve olaylara ceza gelecek!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?