ANA SAYFA > İZMİR > Delican’dan il başkanlarına çağrı

Delican’dan il başkanlarına çağrı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican’dan il başkanlarına çağrı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican beraberindeki milletvekilleriyle Şırnak’ta şehit düşen Abdülkadir Pektaş’ın Buca’daki evini ziyaret etti. Acılı aileyi yalnız bırakmayan Delican, parlamentoda grubu olan tüm siyasi partilerin il başkanlarına çağrıda bulunarak, “Terörün belini birlik ve beraberlik ile kıracağız. Bu birliğin oluşmasında tüm siyasi parti il başkanları üzerine düşen görevi yapmalıdır” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, milletvekilleri Hamza Dağ, Cemil Şeboy ve Kerem Ali Sürekli ile birlikte Şırnak Uludere’de şehit olan 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş’ın Buca’daki evini ziyaret etti. Şehit babası Celal Pektaş’a ve aile fertlerine tekrar taziyelerini ileten Delican, ailenin sonuna kadar yanında olduklarını vurguladı. Ülke için canlarını feda eden kahraman şehitlerin ailelerinin kendilerine emanet olduğunu dikkat çeken Delican, “Şehidimizin ailesi için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiştir. Bizde şehit ailemizin acısını paylaşmak, hem de elimizden gelen desteği verebilmek için kendilerini ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

Terörün belini birlik, beraberlik içinde kıracağız

Parlamento da grubu bulunan tüm siyasi partilerin il başkanlarına çağrıda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Biz AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Halkların Demokratik Partisini göreve davet ediyoruz. Sorumluluklarını yerine getirsinler. Bizler AK Parti olarak çok netiz. İzmir’de, TBMM’de grubu bulunan tüm siyasi partilerin il başkanlarına sesleniyorum. Gelsinler bizimle, hep birlikte terörü lanetlesinler. Bu terörün ülkemize, hiçbir vatandaşımıza faydası yok. Ne yazık ki evlatlarımız genç yaşta hayatlarını kaybediyor. Kiminin eşini, kiminin çocuğunu büyük acılarla toprağa veriyoruz. Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkan silahlı terör örgütüne karşı bir ve beraber olalım. Gelin bu terörü hep birlikte lanetleyelim. Millet olarak terörün belini birlik ve beraberlik içerisinde kıracağız. Bu birlik ve beraberliğin oluşmasında herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır” diye konuştu.  

Şehitler için 30 ilçede mevlid okunacak

Öte yandan ilçe başkanlarıyla haftalık olağan toplantıda bir araya gelen Başkan Delican, Cuma günü 30 ilçede şehitler için mevlid okutulması ve ilçelerinde bulunan şehit ailelerini ziyaret etmeleri talimatını verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç yaşta meslek sahibi oluyorlar
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın Kayseri aşkı bitmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?