ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın Kayseri aşkı bitmiyor

Kaf Kaf'ın Kayseri aşkı bitmiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın Kayseri aşkı bitmiyor

Transferde bugüne kadar çeşitli dönemlerde Kayseri kulüplerinde oynayan 9 futbolcuya imza attırıp takımın başına geçen yıl Kayserispor'u şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar'ı getiren Karşıyaka, 2 Kayseri patentli oyuncuyu daha almak için çaba harcıyor.

Yöneticiler, ismi dün gündeme gelen Kayseri Erciyessporlu ön libero Mehmet Akgün'den sonra aynı takımda görev yapan orta saha oyuncusu Kerim Avcı'ya da kanca attı. Kerim geçen sezonun 2'nci yarısında Altınordu'da kiralık olarak forma giymişti.İkinci yarıda kiralık geldiği Altınordu'da 17 lig 1 kupa maçında görev yapıp 5 gol atan gurbetçi futbolcunun Kayseri'den ayrılmak istediği ve Karşıyaka'nın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.Transfer döneminde Kayserispor patentli Gökhan Ünal, Çağlar, Berkay Can, Serkan, Aghayev, Amisulashvili ve Mehmet Eren'i kadrosuna dahil eden Karşıyaka, Kayseri Erciyesspordan İbricic ve Necati Ateş'i de transfer etti. Kayseri Erciyessporlu Yasin Pehlivan, geçen hafta İzmir'e gelmesine rağmen anlaşma sağlanamadı.

Karşıyaka, bu arada iç sahada üst üste oynayacağı Şanlıurfaspor ve Samsunspor maçlarında Buca Arena'yı kiralamak için Buca Belediyesi ve Bucaspor'la anlaşmaya vardı. Buna göre yeşil kırmızılılar, Bucaspor'a geçen sezondan kalan 65 bin TL borcunu ödeyecek, belediye de Karşıyaka'dan 2 maçlık kiralama bedeli talep etmeyecek. Karşıyaka, sezonun geri kalan iç saha maçlarını tadilatı eylül ayında bitecek Atatürk Stadı'nda oynayacak. Karşıyakalı taraftarlar şu ana dek 4494 Passolig kartı aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican’dan il başkanlarına çağrı
Sonraki Haber Kraliçelerin gözü ilk üçte

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?