ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet Pazaryeri yenilendi

Cumhuriyet Pazaryeri yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Pazaryeri yenilendi

Karşıyakalılar için konforlu ve hijyenik alışveriş ortamları yaratmak adına ilçedeki pazar alanlarını tek tek elden geçiren Karşıyaka Belediyesi, ‘Cumhuriyet Pazaryeri’ni de modern görünüme kavuşturdu. Her hafta binlerce kişiye hizmet veren pazaryeri, aydınlatmalarından zeminine kadar baştan sona yenilendi.

Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Pazaryeri’nde hayata geçirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmaları çatıdan başlatıldı. Çatı kaplamasının eskiyen ve kırılan yerleri yenilendi. Taşkınların önlenmesi için yağmur suyu kanalları onarıldı. Işıklandırmada yetersiz kalan bölgelere takviye yapılarak aydınlatma sistemi genişletildi. Pazaryeri içerisinde jeneratörün bulunduğu alan demir korkuluklarla çevrelendi. Dış duvarların yağmur alan yerleri de kapatılarak esnaf için daha rahat çalışma ortamı yaratıldı.
 
Pazar alanında temizlik ve hijyen koşullarının sağlanabilmesi için zemin ıslah çalışması yapıldı. Zemin sularının tahliye edildiği kanallara polyurea esaslı izolasyon malzemesi sürülerek, zemin sularının otopark alanına sızmasının önüne geçildi. Kanal içinde biriken suların yaydığı kötü koku sorununa da çözüm sağlandı. Ayrıca, kanal üstlerine hareketli ızgara sistemi yapıldı. Bu sayede, ızgaraların kaldırılıp içlerinin temizlenmesi ve ilaçlanması kolaylaştırıldı. Zemin ıslahı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bodrum katındaki boş alanın da otopark olarak kullanıma sunulacağı belirtildi.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “İlçe genelindeki pazaryerlerini iyileştirmek ve modern şartlar oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu kez de bölge halkı ve esnafımızın taleplerini de dikkate alarak, Cumhuriyet Pazaryerimizi yeniledik. Artık vatandaşlarımız burada çok daha çağdaş ve hijyenik koşullarda hizmet alacak. Her mahalleye eşit hizmet götürme ilkemiz doğrultusunda, Karşıyakamızdaki tüm pazaryerlerinde yenileme çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Amerikan Koleji öğrencileri finalde
Sonraki Haber Konak Belediyesi'nden nefes aldıran hizmet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?