ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çocuk şarkı söyleme yarışması sonuçlandı

Çocuk şarkı söyleme yarışması sonuçlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuk şarkı söyleme yarışması sonuçlandı

Türkiye’de Çocuk Adalet Sistemi alanında çalışmak üzere kurulan ilk ve halen bu alanda çalışan tek sivil toplum kuruluşu olan Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı (TÇYÖV) İzmir Şubesi’nin düzenlediği, "Şarkı söylese çocuklar" Çocuk şarkısı söyleme yarışması Cumartesi gecesi MÜZİKSEV’de yapılan konserle sonuçlandı.

Hakan Doğanay’ın sunduğu gecede 10 finalist, piyanist Cansu Özdamar eşliğinde ikişer şarkıyla yarıştı. Hayli çekişmeli geçen yarışma sonunda; DEÜ. Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Başak Gören, DEÜ. Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Esin Uçal Canakay, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Sanatçısı / Çocuk Korosu Şefi Canan Sezgin Geylan ve İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Emekli Şefi Hayati Çiftçi' den oluşan seçici kurul, Özel Yamanlar Özyurt İlkokulu öğrencisi Sema Önal’ı birinciliğe layık buldu. İkinciliği Özel Ege Ortaokulu’ndan Egehan Yıldız, üçüncülüğü ise Bayraklı Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu’ndan Gülce Sunar aldı. TÇYÖV İzmir Şubesi, birinciyi bir elektronik piyano ve üç aylık piyano başlangıç eğitimi ile ikinci ve üçüncüyü ise birer klasik gitar ile ödüllendirdi. Yarışma sonunda on finalistin tümüne kitap ve katılım belgeleri verildi.

Seçici kurulun değerlendirme yaptığı sırada gitar sanatçısı Ege Tokatlı küçük bir resital sundu. Tokatlı’nın performansı büyük beğeni topladı. TÇYÖV İzmir Şube Başkanı Sabah Şardağ, yarışmanın gerçekleşmesine katkıda bulunan destekçilerine birer teşekkür belgesi sundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ödemeleri yapacak...
Sonraki Haber İş gücü piyasası, İKÇÜ’lü gençlerin ayağına gelecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?