ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ödemeleri yapacak...

Karşıyaka ödemeleri yapacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ödemeleri yapacak...

Karşıyaka yönetimi, 2. Başkan Azat Yeşil'den borç alınacak 500 bin TL'yi transfer yasağını kaldırmak için değil, mevcut kadronun alacaklarını ödemek amacıyla kullanacak.

Yönetim, sağlanan kaynakla teknik heyet ve futbolcuların birikmiş alacaklarının bir bölümünü ödeyecek, ayrıca Kayserispor galibiyetinin 5'er bin TL'lik primlerini dağıtacak. Kurmaylar, transfer yasağını kaldırmak için toplam 470 bin dolar alacakları bulunan eski futbolcular Tiago ve Baykal'la görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetim, bu oyuncularla uzlaşıp yasağı kaldırdığı takdirde, ilk yarının ardından takımdan ayrılan Ofoedu Berkan ve Loriya'nın yerine takviye yapılacak. Bu arada alacakları ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvuran ve 1 aylık yasal sürede parası yatırılmadığı için bedelsiz serbest kalan Berkan, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Balıkesirspor'la resmi sözleşme imzaladı. Dış transferde eli kolu bağlı olan Karşıyaka'nın listesindeki Balıkesirsporlu sol bek Kerem Can ise Alanyaspor'la anlaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Projelerle İzmir'i uçuracaklar
Sonraki Haber Çocuk şarkı söyleme yarışması sonuçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?