ANA SAYFA > İZMİR > Çıray: Muhtarları güçlendireceğiz

Çıray: Muhtarları güçlendireceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çıray: Muhtarları güçlendireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray, Genel seçim kapsamında çalışmalarını Ödemiş ilçesinde sürdürdü. Günün ilk saatlerinde muhtarlarla bir araya gelen Milletvekili Çıray, sorunlarını ve çözüm önerilerini dikkatle dinledi.

Muhtarların her geçen gün vasıflarının kaybettirildiğini söylemesi üzerine Çıray, "Seçilmişler arasında yurttaşlarımıza en yakın olan muhtarlarımızdır. Halkımız ilk başı sıkıştığında önce muhtarından yardım talep eder. İkame ettiği mahalle ve köyün öncelikli problemlerini ve çözüm yolarını muhtar arkadaşlarımız bilir. Muhtarlarımızın yaşadığı sıkıntıları zaten sizler biliyorsunuz. Muhtarlıklarımızı çağdaş bir altyapıya kavuşturacağız. Özlük hakları ve çalışma koşullarını iyileştireceğiz. Yurttaşlarımız bireysel hizmetlerini hızla alabilecek.  Köy Muhtarlıklarını yeniden açacağız. Mahalle muhtarları belediye, Köy muhtarları il genel meclislerinde söz sahibi olacak"dedi.

KÖYLÜ ÇİFTÇİ SAHİPSİZ KALDI

Muhtarlıkları kaldıran veya işlevsiz hale getiren, belde belediylerini yok eden anlayışın demokrasiden nasibini almadığını muhtarlara anlatan Çıray, "Hayat pratiği bu işin yürümediğini ortaya koymuştur. Köylü sahipsiz kalmıştır. İl Genel Meclislerinin önemi açıkça ortaya çıkmıştır. Bütünşehir yasası yüzünden köylülerimiz ödeyemeyecekleri vergi ve su paraları ile karşılaşıyorlar. İmece ile yarattıkları değerlere ilçe belediyeleri el koydu. Yaşanacak bir köy ve belde için bütün bu kurumları yeniden inşa edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın bu sezon tribünleri boş kaldı
Sonraki Haber İŞKUR’dan İzmir için 75 milyonluk müjde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?