ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li Sındır: “Esnafımızı ezdirmeyeceğiz!”

CHP’li Sındır: “Esnafımızı ezdirmeyeceğiz!”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li Sındır: “Esnafımızı ezdirmeyeceğiz!”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP İzmir 2. bölge Milletvekili adayı Kamil Okyay Sındır Foça’dan ses verdi. Foça’nın Bağarası, Kozbeyli ve Yeni Foça Mahallerini ziyaret eden Sındır pazarcı esnafının ve hemşerilerinin dertlerinin dinledi, CHP iktidarında esnafı ezdirmeyeceklerini söyledi.

ESNAFIMIZ AVM’LERE KURBAN ETMEYECEĞİZ!

Hükümetin, esnafın ivedilikle beklediği AVM Yasasını çıkarmadığını ve esnafın sıkıntılarla mücadele etmesine seyirci kaldığını ifade eden Sındır; “CHP iktidarında esnafımızı hipermarketlere, AVM’lere teslim etmeyeceğiz.  Esnaf ve sanatkarımıza ödediği vergi miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanımına olanak sağlayacağız. Ayrıca esnafımıza işyeri, kira ve araç gibi giderlerinin vergiden düşürülmesi için destekleme çalışmaları yapacağız” dedi.

SOSYAL GÜVENLİK DESTEK PRİMİ ALINMAYACAK!

CHP iktidarında, esnafımızın prim borcundan dolayı sağlık hizmetinden yararlanamama gibi bir olayın yaşanmayacağını söyleyen Sındır şöyle dedi: “Prim borcu olan esnaf da sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.  Ayrıca bizim iktidarımızda emekli olmuş ancak çalışmayı sürdüren esnafımızdan sosyal güvenlik destek primi alınmayacak. Esnafımızın diğer emeklilere göre karışık olan durumlarına son vereceğiz. Esnafımız da diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olacak, aynı haklardan yaralanacak. Küçük esnafı koruyacak düzenlemeler için, güçlendirilmiş esnaf kooperatifleri için gelin oy verin… Yaşanacak bir Türkiye için”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Neriman Fidan Karşıyakalılar'ı yalnız bırakmadı...
Sonraki Haber Solotürk’ün kartalları İzmir Üniversitesi’ne konuk oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?