ANA SAYFA > İZMİR > Neriman Fidan Karşıyakalılar'ı yalnız bırakmadı...

Neriman Fidan Karşıyakalılar'ı yalnız bırakmadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Neriman Fidan Karşıyakalılar'ı yalnız bırakmadı...

Karşıyaka Stadı'nın yıkılarak, inşaatına başlanacak olması nedeniyle Karşıyaka Spor Kulübü taraftarları sosyal medyada örgütlenerek, yıkım öncesi stadın bozulan çimleri üzerinde mangal yaparak, pazar keyfi yaşadılar...

Çeşitli yaş gruplarından bayan erkek, grupların akın akın geldiği Karşıyaka Stadı'nda mangal yakanlar, kendilerine ziyafet çekenler, "Nostalji" olacak anlamlı bir gün yaşadılar. Etkinlikte Lemi Yerli, Mehmet Özküzne, Zeki gibi Karşıyakanın eski unutulmaz futbolcuları da stat ile ilgili anılarını anlattılar. Yeşil kırmızı giysileri ve KSK formalarıyla stada gelen , çoluk çocuk, gelin-damat, bol bol "Kaf Kaf" çekip, marşlar söyleyerek yeni stadın bir an önce bitmesini ve Karşıyaka futbol takımının da kendi stadında maç yapmasını dilediler.

KSK'lıarı selamlayan İzmir 2. bölge Bağımsız milletvekili adayı Neriman Fidan, "Karşıyaka benim iç​in Bağımsızlık ruhu demektir. Karşıyaka demek, KSK demektir. KSK'lılar tarihi stad alanında, stadlarının yenilenmesi için mücadele etmiş ve kazanmışlardır.  KSK'nın bu mücadeleci ruhunu seviyorum.  Karşıyaka'ya, KSK'ya bu Yeni Karşıyaka Stad'ı hayat verecektir. " dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi şehidini unutmadı...
Sonraki Haber CHP’li Sındır: “Esnafımızı ezdirmeyeceğiz!”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?