ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'da tek yürek!..

CHP Karşıyaka'da tek yürek!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'da tek yürek!..

Genel Seçim hazırlıklarına hızlı başlayan CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, “tek yürek” olarak sahaya inme kararı aldı.

İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, eski dönem ilçe başkanları ile bir araya gelerek; birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. Başkan Özuslu “Eski başkanlarımızın tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden faydalanmak bize güç verecektir” dedi.

DENEYİMLERİNDEN FAYDALANILACAK

İlçe Binası’nda gerçekleşen buluşmaya, örgütün eski başkanlarından Ertam Özen, Cevat Durak, Hüseyin Çalışkan, Süha Barlak, Ali Karaege ve Ceyhan İskender katıldı. Adnan Alabay ve Rıfat Özer ise mazeret göstererek toplantıda yer almadı. Yapılan toplantıda; seçim süreci ve sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını daha yukarılara taşımak, üyeler arasında birlik ve dayanışma duygularını artırmak için birlikte çalışma kararı alındı. Seçim sürecinde izlenmesi gereken rota masaya yatırıldı. Geçmiş dönem ilçe başkanlarının sürece yönelik deneyimlerinden ve görüşlerinden de yararlanılması kararlaştırıldı.

GENİŞ KATILIMLI ‘SEÇİM TOPLANTISI’

Karşıyaka’da bulunan 13 bin CHP üyesinin de seçim döneminde aktif görev yapmasını hedefleyen Örgüt Lideri Mustafa Özuslu ve eski ilçe başkanları, önümüzdeki günlerde, tüm üyelerin davetli olacağı geniş katılımlı bir ‘Seçime Hazırlık’ toplantısı düzenleme kararı aldı.

“YENİ REKORLAR KIRACAĞIZ”

Chp Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu “7 Haziran’daki seçimler kentimiz ve ülkemiz için çok büyük önem taşıyor. ‘Padişahlık mı Cumhuriyet mi’ oylamasının yapılacağı seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız. Karşıyaka’da örnek bir adım attık ve tüm ilçe başkanları olarak bir araya geldik. Birlik içinde, dayanışma ruhuyla ilçemizde, partimizin oylarını en yukarıya çekeceğiz ve yeni rekorlar kıracağız. Eski başkanlarımızın tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden faydalanmak bize güç verecektir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevgi Molva adaylığını açıkladı...
Sonraki Haber Emre Dağdelen:''Doğru basketbolu oynamak istiyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?