ANA SAYFA > SPOR > Emre Dağdelen:''Doğru basketbolu oynamak istiyoruz''

Emre Dağdelen:''Doğru basketbolu oynamak istiyoruz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emre Dağdelen:''Doğru basketbolu oynamak istiyoruz''

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi’nin 15.haftasında Bostanlıspor deplasmanda Konya Selçuklu Belediyespor ile karşılaşacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda 1 Şubat Pazar saat 13:00’te başlayacak olan karşılaşmayı Sertancan Teker-Ahmet Köse hakem ikilisi yönetecekler.
Ligin ilk haftasında İzmir’de oynanan maçı 77-59’luk farklı skorla kazanan Bostanlıspor Konya’da da kazanarak yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor.
Karşılaşmayı değerlendiren Bostanlıspor Baş antrenörü Emre Dağdelen, hedefleri olan Final Four yolunda ilk önce iyi ve doğru basketbolu oynamak istediklerini belirtirken sözlerine şöyle devam etti: “Bu bağlamda bütün oyuncularımızın sorumluluklarını arttırarak, sahada var olan bütün enerjimizi ve aklımızı sonuna kadar oluşan sistemde kullanmak birinci hedefimiz. Zor bir lig ve ligin sonuna doğru her maç kendi açısından çok zorlu geçecek; geçiyor. Bizde kendi hedefimize ulaşmak için her maçı doğru basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Selçuklu Belediyespor’da ligdeki yerinden çok daha kuvvetli bir takım, bütün hazırlıklarımızı bu ciddiyet içerisinde gerçekleştiriyoruz. “
Bostanlıspor yarın akşam Konya’ya hareket ederek kampa girecek.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da tek yürek!..
Sonraki Haber Delican'dan teşkilata mesaj var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?