ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' mitingine hazır

CHP Karşıyaka ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' mitingine hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' mitingine hazır

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, 4 Ağustos’ta, Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi için hazırlıklarını tamamladı. Kentin dört bir tarafı bayrak ve afişlerle donatıldı. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “Mitinge, Karşıyaka’dan 100 bin kişi ile katılmayı hedefliyoruz” dedi.

15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrasında meydanlara çıkarak ‘Darbeye Hayır’ diye haykıran Cumhuriyet Halk Partisi, Taksim’deki dev mitingin ardından 4 Ağustos Perşembe günü, Gündoğdu Meydanı’nda da Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi yapacak. Saat 19.30’da başlayacak olan dev buluşmaya Türkiye’nin dört bir yanından Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı katılacak.

KARŞIYAKA MİTİNGE HAZIR

Mitinge 100 bin Karşıyakalı ile birlikte katılmayı hedefleyen CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı da dev miting için hazırlıklarını tamamladı. İlçenin dört bir tarafı bayraklarla donatıldı. 100 billboard, 180 raket, 25 ayaklı pano en işlek noktalara asıldı. Kentin giriş ve çıkışlarına pankartlar asıldı, köprü üstleri görsellerle donatıldı.

 100 BİN KİŞİ İLE GELİYORUZ

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “İzmir, son yılların en coşkulu ve en kalabalık mitingine ev sahipliği yapacak. Bunun için tüm imkanlarımızla hazırlanıyoruz. Hedefimiz Karşıyaka’dan 100 bin kişi ile mitinge katılmak. Darbelere ‘hayır’ demek, demokrasiyi, Cumhuriyet’i ve Atatürk değerlerini savunmak için herkesi 4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da camilere modern hizmet
Sonraki Haber İzmir'de ''Demokrasi Şehitleri'' için hatıra ormanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?