ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da camilere modern hizmet

Karşıyaka'da camilere modern hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da camilere modern hizmet

Karşıyakalıların daha modern koşullarda ibadet edebilmesi için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Hürriyet ve Şemikler camilerindeki eksiklikleri tamamladı. Hürriyet Camii’nin tuvaletleri yenilenirken, Şemikler Merkez Camii’nin avlusunun üstü kapatıldı.

Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilk olarak, Şemikler Merkez Camii’ndeki çalışmalar tamamlandı. Avlunun üzeri çelik kolon ve sandviç paneller ile kapatılarak, cenaze namazlarının kılındığı alan olumsuz hava şartlarına karşı korunaklı hale getirildi.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Hürriyet Camii’nde de tuvaletlerin yenilenmesi için çalışmalara başlandı. Vatandaşlar için daha sağlıklı ve modern şartlar oluşturmak adına tuvaletler baştan sona elden geçirilirken, bir de engelli tuvaleti yapılacağı belirtildi. Camilerde hayata geçirilen çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Vatandaşlarımızın hijyenik ve çağdaş koşullarda ibadetlerini yerine getirebilmesi için camilerimizdeki ihtiyaçları tek tek gideriyoruz. Hürriyet ve Şemikler Merkez camilerindeki çalışmalarımızla da önemli eksiklikleri tamamlamış olduk. Her mahallemizde, ibadethanelere modern hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Komiser Hüsnü'den kahkaha tufanı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' mitingine hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?