ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de ''Demokrasi Şehitleri'' için hatıra ormanı

İzmir'de ''Demokrasi Şehitleri'' için hatıra ormanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ''Demokrasi Şehitleri'' için hatıra ormanı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden "demokrasi şehitleri"nin adı, İzmir'de hatıra ormanında yaşatılacak.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı mücadele ederken şehit düşenler için Buca ilçesi Kaynaklar mevkisinde hatıra ormanı tesis edildi.

Açıklamada, 110 dekarlık alanda 20 bin kızılçam ve fıstıkçamı fidanından oluşan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" kurulduğu kaydedildi. Şehitlerimizin anısını gelecek nesillere taşımayı hedeflediklerini belirten İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, "Nasıl ormanlar bizim geleceğimizin teminatı ise demokrasi adına tanklara mermilere kendilerini siper edip şehit olan kardeşlerimiz bu milletin geleceğinin sigortası olmuşlardır, onlar için ne yapsak azdır." ifadesini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' mitingine hazır
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın ilk hazırlık maçı Konya Anadolu Selçukspor'la

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?