ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir'de tempo artırdı

CHP İzmir'de tempo artırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir'de tempo artırdı

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala CHP İzmir’ temposunu artırdı. İzmir’de her iki bölgede sahada çalışan milletvekili adayları sabahın erken saatlerinde esnafla birlikte dükkan açarken, gece yarısına kadar da köy ziyaretleriyle İzmirlilerle buluşmaya devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Bedi Serter’in de katıldığı çalışmalarda, 4 günlük planlanan ilk çalışma programı kapsamında, CHP İzmir 2.bölge milletvekili adayları ilçe çalışmalarına Bergama’dan başladı. İlk olarak Bergama semt pazarında pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek sohbet eden adaylar, başta CHP’nin emeklilere dini bayramlarda vereceği iki maaş ikramiye olmak üzere, partinin iktidara gelmesi halinde gerçekleştireceği icraatları ve projeleri anlattı.

SERTER, 8 HAZİRAN’DA YAŞANACAK BİR TÜRKİYE GELİYOR

Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, “Her iki bölgede de tüm vekil adaylarının karış karış İzmir’i turlamaya başladığını, gidilen her yerde İzmirlilerin yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaştıklarını, Milletvekili adaylarıyla Pazarda, sokakta, tarlada, köylerde çalıştıklarını belirterek ““Yaşanacak bir Türkiye inşa etmeye başladık.  Çalışmalarımızda görüyoruz ki, halkımızda yanımızda. Açıkladığımız seçim beyannamesi büyük ses getirmiş ve insanlarımız mutlu etmiş. Şimdi bize düşen tek tek tüm İzmirlilerin elini sıkmak ve bunları anlatmak. Türkiye’nin kaderi inşallah 8 Haziran sabahı değişecek ve artık hepimizin özlediği bir ülkede, CHP iktidarıyla Yaşanacak bir Türkiye’de birlik, bolluk ve huzur içinde yaşayacağız” dedi.

Bergama’nın ardından Kınık’a geçen CHP’li adaylar Kınık’ta ikişerli guruplara ayrılarak ilçenin farklı noktalarında çalıştı. Adayların bir kısmı çarşı esnafını ziyaret ederken, bir kısmı da sanayi bölgesindeki atölyeleri ve tamirhaneleri ziyaret ederek CHP’nin esnaflarla ilgili çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular. Milletvekili Adaylarının İzmir’in kuzeyinde yaptıkları çalışmaların son durağıysa Dikili oldu. Gece geç saatlere kadar ilçede vatandaşlarla sohbet eden CHP’li milletvekili adayları hafta içinde, Ödemiş, Tire, Beydağ, Kiraz, Kemalpaşa, Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde çalışmalarına devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye’de dikili ağaçları var
Sonraki Haber Balbay: Üretcimiz bu ülkenin efendisi olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?