ANA SAYFA > EĞİTİM > Türkiye’de dikili ağaçları var

Türkiye’de dikili ağaçları var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye’de dikili ağaçları var

Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı İzmir Üniversitesi ve İzmir Fatih Koleji ICYS (Conference of Young Scientists) Uluslararası Genç Bilim İnsanları Konferansı için ülkemize gelen Kuşadası’nda yarışan 20 ülkeden gelen öğrenci ve öğretmenlerin artık Türkiye’de dikili ağaçları var.

Belaraus, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, Endonezya, İran, Litvanya, Makedonya, Malezya, Hollanda, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Tayland, Türkiye ve Ukrayna’dan gelen 250 konuk, İzmir Limontepe’de Menderes Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tahsis edilen alana 500 fidan dikti. Heyecan dolu yarışmanın ardından çeşitli etkinliklere katılan grup, son günü de boş geçirmedi. Ülkelerine dönmeden önce ağaç diktiler. Fidanlara isimlerini yazdılar. Ağaçlandırılan bölgeye “ICYS Ormanı” adı verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocukların deniz sevgisine ödül
Sonraki Haber CHP İzmir'de tempo artırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?