ANA SAYFA > İZMİR > Balbay: Üretcimiz bu ülkenin efendisi olacak

Balbay: Üretcimiz bu ülkenin efendisi olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay: Üretcimiz bu ülkenin efendisi olacak

CHP İzmir milletvekili ve 2. bölge milletvekili adayı Mustafa Balbay, Menemen’in Bozalan köyünde CHP’nin İzmir köylüsüne çözüm önerilerini anlatıyor.

Gece 23.30 da AKP'nin % 70 oy aldığı Menemen'in dağ köyü olan Bozalan’da  CHP iktidarında üreten, hasat eden çiftçiye destek olmak öncelikli görevimiz diyen Balbay şunları söyledi: “Ülkemiz 7 haziranda bir seçime gidecek. Bakın hep beraber kardeşçe seçime gitmek orada herkesin tercihini özgürce kullanması gayet güzel Gelin bir deneyin. CHP olarak biz bu ülkeyi kuran partiyiz. Biz hala ayaktayız.  Şimdi ayağınıza geldik. Biz kaderimizi size teslim ediyoruz. Ben de topraktan geliyorum.Toros’un eteklerinde bir köyde doğdum.  Üretimin ne demek olduğunu bilirim.  Bereketinde bereketi olması lazım. Ürün deseni diye bir laf var. Bildiğimiz halı deseni gibi, perde deseni gibi.  Onu hangi toprakla  ne yetişiyorsa devlet planlayacak.  Diyecek ki Bozalan köyünde şunları şunları yetiştirin. Karşılığında alacağınız ürün bizim garantimizde. Devlet nerede ne kadar tüketileceğini planlayacak. Planlı kalkınma bu demek. Mustafa Kemal Atatürk “Köylü milletin efendisidir” dedi. Göreceksiniz üreten insanlar, üreticimiz gerçekten bu milletin efendisi olacak”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'de tempo artırdı
Sonraki Haber ‘Cennetin’ güzelliğini gözler önüne serdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?