ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Engin'den Menemen'e ziyaret

CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Engin'den Menemen'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Engin'den Menemen'e ziyaret

Yaklaşık üç yıldır başarıyla yürütmekte olduğu CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden geçtiğimiz aylarda İzmir ikinci bölge milletvekili aday adaylığı için ayrılan Ali Engin, Menemen'de birçok ziyaret gerçekleştirdi. 29 Mart'ta Hâkim denetimli yapılacak ön seçim öncesi partisinin ve adaylığının tanıtımını yapan Ali Engin, CHP'nin ön seçimlerde sandığa gelecek üyeleriyle bir araya geldi.

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral ve Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl ile bir araya gelen Ali Engin, adaylık sürecinde kendisine destek sözü veren başkanlara çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Engin, ülkeye demokrasinin yeniden kazandırılmasını sağlamak için birlikte mücadele etme çağrısında bulundu. Ali Engin,  "İl başkanlığım döneminde köy köy, mahalle mahalle gezerek bölgenin sorunlarına ve isteklerine hâkim biri oldum. Yapılması gerekenler hakkında bilgi ve tecrübe sahibiyim. CHP,  mevcut sistemin düzeltilmesi, eşitliğin yanı sıra adaletin de tekrar kazanılmasını sağlayacak güçte ve deneyimde bir örgüttür" dedi.

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Ali Engin’e ziyaretinin ardından plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi.

"Ali Engin bizim insanımız"

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Ali Engin'e desteğini iletirken, Ankara yolunda kendisine başarılar diledi. Genel seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Şahin, " Ali Engin bizim insanımızdır. Kendisinin il başkanlığı döneminde partiye sağladığı yarar ortadadır" dedi. 

Seçim gününe kadar yapacağı çalışmaların hem kendisine hem de CHP'ye başarı sağlayacağının altını çizen Şahin, “Menemen ilçesi Ali Beyi vekil olarak görmek istiyor, bu konuda ilçemiz elinden geleni yapacaktır” mesajı verdi.

Görüşmede Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'e desteği için teşekkür eden Ali Engin, parti içi birlik ve beraberliğin devam edeceğini, yorulmadan vazgeçmeden çalışacağını belirtti.

“Milletvekili sokağa inmeli”

Ali Engin, Menemen CHP İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, vekillerin sokağa inmesini savundu. Seçim öncesi yapılan ziyaretlerin seçimlerden sonrada devam etmesini isteyen Engin, “Tabana ne kadar yakın olursak, halkımızı mecliste bir o kadar iyi temsil etme şansımız olacaktır ”dedi.

Konuşmasına CHP’nin politikalarını anlatarak devam eden Engin, en büyük mücadelelerinin  “işsizlik” olacağını söyledi.  CHP’nin her kesime eşit mesafede olduğu vurgusunu yaptığı konuşmasında Ali Engin,  tüm ülkeyi üretime ortak edeceklerini dil, din ve ırk gözetmeksizin çalışacaklarını,  bir kesimin değil herkesin partisi olacaklarını söyledi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği,  Muharip Gaziler Derneği ve Tüketici Koruma Derneklerinin Menemen’de ki şubelerini de ziyaret etmeyi unutmayan Ali Engin, gördüğü ilgiden ve destekten oldukça mutlu göründü. Ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneğinin Menemen Şubesindeki ziyaretinin ardından Ali Engin’e Başkan Elif Orhan tarafından Atatürk Resimlerinin bulunduğu bir kitap hediye edildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Romanlar sıkıntılarını başbakana aktaracaklar
Sonraki Haber Genç Solist Yarışması sonuçları belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?