ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Genç Solist Yarışması sonuçları belli oldu

Genç Solist Yarışması sonuçları belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç Solist Yarışması sonuçları belli oldu

Ülkemizin yetiştirdiği genç opera solistlerinin ülkemiz ve dünyadaki sanat kurumlarının kapılarını aralama fırsatı buldukları “Ulusal Genç Solist Yarışması'nın sekizincisi 13-19 Şubat 2015 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi.

18 Şubat’ta üniversite kategorisi, 19 Şubat’ta ise profesyonel kategorideki yarışmalar yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu. İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi’nde yapılan yarışmada dereceye giren sanatçılar şöyle:

Üniversite kategorisi birincisi Betül Uzunoğlu, ikincisi Adnan Burak Dabakoğlu, üçüncüsü ise Dilara Kaymak. Profesyonel kategoride birinci Özgecan Gençer, ikinci Fuat Kılıç Aslan, üçüncü Oğulcan Yılmaz, Necdet Aydın özel ödülü sahibi ise Zerrin Karslı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Engin'den Menemen'e ziyaret
Sonraki Haber AASSM, Şubat’ı 3 konserle uğurluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?