ANA SAYFA > İZMİR > Büyükşehir'den çocuklara 25 bin çift bot

Büyükşehir'den çocuklara 25 bin çift bot

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükşehir'den çocuklara 25 bin çift bot

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek çalışmaları kapsamında ilkokul öğrencilerine yaptığı kışlık ayakkabı yardımını bu yıl da sürdürüyor. Kız ve erkek öğrenciler için farklı renklerde hazırlanan 25 bin çift bot, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği, ilkokul öğrencilerine yönelik kışlık ayakkabı yardımı sayesinde bu yıl da 25 bin çocuk sevinecek. Soğuk kış günlerinde çocukların ayaklarının üşümemesi için alınan bot tipi ayakkabılar, 613 okuldaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Okul yönetimlerin belirledikleri liste doğrultusunda dağıtılmak üzere kolilere yerleştirilen botlar yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi, kızlar ve erkekler için farklı renklerde üretilen, suyu ve soğuğu geçirmeyen kalın tabanıyla ayakları sıcak tutan botlar sayesinde ekonomik durumu yetersiz olan ailelere yeni bir destek daha sağlamış olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meclis üyesinin karıştığı kavganın ilk davası görüldü
Sonraki Haber İzmirliler için tarih turu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?