ANA SAYFA > GÜNDEM > Meclis üyesinin karıştığı kavganın ilk davası görüldü

Meclis üyesinin karıştığı kavganın ilk davası görüldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Meclis üyesinin karıştığı kavganın ilk davası görüldü

Karşıyaka Belediyesinin CHP’li Meclis üyesi Murat İpek’in karıştığı kavganın ilk duruşması görülürken, taraflar birbirini suçladı.

Olayın ardından bir yıl geçtikten sonra ilk duruşma dün Karşıyaka 7. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya, oto kiralamacı Ece Küçük ile davalı olduğu Merve Hanhan, Emre İpek, Murat İpek, Burak Hanhan, Hayri İpek, Eyüp Aydın ve Metin Kaya katıldı. Atilla İpek de avukatı aracılığıyla katıldı.Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Erol Sümer bir yıl sonra olaya karışan herkes hakkında dava açmış, hazırlanan iddianamede 'şüpheli ve şikayetçi şüpheli' 9 sanık hakkında "Hakaret, kişilerin huzur ve sükununu bozma, tehdit, kasten yaralama ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal" suçlarından yargılanmaları istenilmişti.

Duruşmada davacı ve davalılar ile olaya karışan kişiler dinlenirken hakim kavga sırasında kamera görüntülerine yansıyan tanıkların bir sonraki mahkemede bulunması talebiyle duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Futsal Dünya Kupası Eleme maçları İzmir'de
Sonraki Haber Büyükşehir'den çocuklara 25 bin çift bot

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?