ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: ''Şu an her şeyden çok ihtiyacımız stadımızdır''

Büyükoral: ''Şu an her şeyden çok ihtiyacımız stadımızdır''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: ''Şu an her şeyden çok ihtiyacımız stadımızdır''

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Yalı Stadı'na ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sözlerine, "Öncelikle futbol takımımızın ligin ilk maçındaki Ankara deplesmanında aldığı galibiyeti kutluyorum. 2016-1017 sezonunda tüm branşlardaki Karşıyaka takımlarımıza başarılar diliyorum" diyerek başlayan Büyükoral,
"2012 yılında başkanlığa geldiğimde idealim 'Süper ligde kalıcı, stadı olan bir Karşıyaka' dedim.  'Stad projesi kişilerin başarısı olmayacak, bütün Karşıyaka camiasının ortak başarı olacaktır' dedim. Bu proje Kasım 2012'de Sayın Selçuk Yaşar'a yaptığım sunumda dediğim gibi, bizden sonraki nesillere Karşıyakalılık ruhunu taşıyacak projedir" dedi.
 
Engeller olmasaydı bugün stat inşaatının bitmiş olacağının altını çizen Büyükoral, "Bugün kendi evimizde, kendi stadımızda, sahilimizde, semtimizde olacaktık. Karşıyakalılık kültürünü gelecek nesillere taşıyacak proje olan Zübeyde Hanım Stadı bizim geleceğimizdir. Günü kurtarmaya devam etmek değil, Karşıyakalıların tek amacı geleceği kurtarmak olmalıdır" diyerek stat projesinin önemine vurgu yaptı.
 
"Düşmüş bir Karşıyaka'nın stada ihtiyacı yok düşüncesi bizi en çok yaralayan düşünce olmuştur" diyen Büyükoral, "Asıl şu an her şeyden çok ihtiyacımız Zübeyde Hanım Stadı'mızdır. Artık bu işten geri dönüş olamaz. Tüm Karşıyakalılar olarak hepimiz, sonuna kadar stadımızın arkasında durmalıyız" sözleriyle camiaya stat için birlik olma çağrısı yaparak açıklamasını sonlandırdı.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KİTVAK, kurban bayramı etkinliklerini sürdürüyor
Sonraki Haber Büyükşehir'den dar gelirliye bayram yardımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?