ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK, kurban bayramı etkinliklerini sürdürüyor

KİTVAK, kurban bayramı etkinliklerini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK, kurban bayramı etkinliklerini sürdürüyor

KİTVAK, geleneksel “Kurban Bayramı” etkinliklerinden bir yenisini, 7 Eylül 2016 Çarşamba günü, saat 13.30’da Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, Çocuk Onkoloji bölümünde yatan hasta çocuklara yönelik olarak gerçekleştirecek.

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) bir taraftan üçüncü büyük eseri DEÜ Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni tamamlamak için çalışmalarını sürdürürken, onkoloji tedavisi devam etmekte olan çocuk hasta ve hasta yakınlarına yönelik moral etkinliklerine de ara vermeden devam ediyor.

Program; “Bayram Abla Animasyon Ekibi”nin gösterileri ile başlayacak, Sofra Grup tarafından hazırlanan bayram pastasının kesilmesi ve hediyelerin dağıtımının ardından Kitvak İcra Komitesi Üyesi Hayırsever Berna Özyaman Öztin organizasyonunda hazırlanan hediye çeklerinin Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri ve hayırseverler tarafından hasta ve hasta yakınlarına takdimi ile sona erecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rektör Akhan: ''İKÇÜ'de tek bir FETÖ'cü kalmayacak''
Sonraki Haber Büyükoral: ''Şu an her şeyden çok ihtiyacımız stadımızdır''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?