ANA SAYFA > İZMİR > Bülent Delican'dan 18 Mart mesajı

Bülent Delican'dan 18 Mart mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bülent Delican'dan 18 Mart mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Delican şunları söyledi: “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin emperyalist güçler karşısında tarih yazdığı bir destandır. Vatanını savunmak için canını hiçe sayan milletin mensupları gözünü bile kırpmadan savaşta yerini almış, manevi değerlere olan inancını da koruyarak düşman kuvvetlerini bozguna uğratmıştır.

Binlerce zorluk ve yoksulluk karşısında inanç ve kararlılıkla tarihe not düşen şehit ve gazilerimiz cephede savaştığı düşman askerlerinin bile örnek alacağı tutum ve davranışları ile tarihte yerini almıştır.

İstiklal Savaşı’nın da bir öncüsü, habercisi olan Çanakkale Savaşı bir milletin varoluş ve ayakta kalmasının en büyük gerekçesi, dayanağıdır. Bizler geride kalan nesiller olarak, şehitlerimizden aldığımız ilhamla ülkemizin bölünmez bütünlüğüne olan kararlılığımızı korumaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı değerlere sahip çıkarak bizi millet yapan tüm unsurlarımızı da yücelteceğiz.

Bu vesileyle Çanakkale Zaferi’nin 101. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi minnetle anıyor, istiklal uğruna hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum"

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır: “Başbakan akıl tutulması içinde!”
Sonraki Haber CHP Karşıyaka’dan birlik ve bütünlük mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?